Voorlopige sluiting wegens coronacrisis

Liefste klanten,

Ik neem jullie en mijn gezondheid bijzonder ernstig en heb daarom besloten (na heel lang nadenken) het instituut te sluiten tot en met 4 april. Omdat we op minder dan 1m van elkaar zitten bij elke behandeling vind ik het risico te groot om op deze manier de behandeling te laten doorgaan.

De afspraken die na 4 april geboekt staan, blijven voorlopig gewoon staan. Moest er toch nog iets veranderen, hou ik jullie op de hoogte.

Ik blijf natuurlijk nog altijd bereikbaar voor dringende vragen, afspraken of producten die besteld moeten worden.
Als er nog afspraken gemaakt moeten worden kan dit via mail, sms of telefoon. De online boekingen worden voorlopig geblokkeerd omdat ik even zelf zicht moet hebben op de agenda zodat ik iedereen zo snel mogelijk terug een afspraak kan geven.

Ik hoop dat we op deze manier er zo snel mogelijk weer voor kunnen gaan en dat alles terug wat normaal kan verlopen.

Bedankt voor het begrip
Keep it safe en hopelijk tot snel!

Liefs Yael

Dit vind je misschien ook leuk...