Tips & tricks

Nagels


Wimpers

Hier ook enkele tips & tricks om je wimpers mooi te houden:

  • Probeer zoveel mogelijk van je wimpers af te blijven! Kammen en reiningen van je wimpers mag zeker en moet zelfs! Maar trek je wimpers er zeker niet af! Want zo ga je je natuurlijk wimpers enorm beschadigen en dat is de bedoeling absoluut niet! 
  • Als je je wimpers reinigt gebruik oorstaafjes in de lengterichting van je wimpers. ZEKER GEEN WATTENSCHIJFJES GEBRUIKEN! 
  • Naarmate je wimpers uitvallen, gebruik een wimperserum. Je zal wimpers verliezen en helaas niet onmiddellijk kunnen komen voor een bijwerking, maar bekijk dit ook positief. Even de kans om je natuurlijke wimpers weer een boost te geven zodat ze na deze 3 moeilijke weken er terug 100 % uitzien en dit is ook heel goed wanneer we ze dan terug bijwerken. Dan zijn je natuurlijke wimpers terug veel sterker + houden je extensions beter!
  • Gebruik geen producten met olie in verwerkt aan de ogen, want hierdoor lossen de wimperextentions.
  • Wanneer je wimpers niet meer zo vol staan gebruik dan mascara. Mascara op waterbasis, deze is verkrijgbaar in onze webshop en speciaal ontwikkelt voor wimperextentions. Probeer de mascara enkel op de uiteinde van de wimpers aan te brengen en niet aan de hechting, zo kan je de mascara toch nog gemakkelijk verwijderen.

Dit vind je misschien ook leuk...