De weg naar jouw perfecte huid

Hoe gaat dit in zijn werk?

1. Bepalen van jouw SkinID

Als gediplomeerde skin coach analyseren we de huid van je gelaat aan de hand van verschillende parameters. Het speciaal door Care ontwikkelde huidanalysetoestel meet negen elementen die jouw unieke huididentiteit bepalen. Schilfers, dehydratatie, couperose, overtollige talg, uitgezette poriën, pigmentvlekken, rimpels, textuur en tot slot de algemene stevigheid van je huid. Ze hebben allemaal een invloed op de jeugdige, gezonde uitstraling die we nastreven.

2. Gepersonaliseerde verzorging

Na de diagnose wordt bepaald aan welke verzorging jouw huid op dat moment het meeste baat heeft. De intensieve behandelingen op maat van jouw huididentiteit verbeteren de kwaliteit van je huid. De behandelingen zijn verdeeld over 3 niveaus:

  1. De Expert-verzorgingen bestaan uit manuele verzorgingstechnieken in combinatie met professionele verzorgingsproducten.
  2. De Advanced-verzorgingen werken nog dieper in op de huid dankzij het EF Skin Care-verzorgingsapparaat. Het apparaat reinigt dieper, laat producten dieper inwerken, stimuleert spieren, bevordert de circulatie en activeert huidcellen.
  3. De High Tech-verzorging combineert alle Care-toptechnologieën voor een 100% doeltreffend resultaat.
3. Coaching om resultaat thuis te behalen

Het resultaat van deze professionele behandelingen in het schoonheidsinstituut onderhoud je thuis met bewezen doeltreffende producten. Ook hierbij helpen wij jou als skin coach! Er wordt voor jou een unieke verzorgingsroutine op maat opgesteld.

Het 126-programma bestaat uit 6 duidelijke stappen hoe je de verbeterde conditie van je huid optimaal behoudt. Maar als extra dienst word je ook bijgestaan in hoe je de producten aanbrengt, hoe vaak je dit doet en in welke hoeveelheid. Op deze manier gebruik je de producten optimaal voor het beste resultaat. Je krijgt een heldere uitleg en kan ook steeds terecht bij ons als je nog vragen hebt. Je staat er niet alleen voor!

Heb je een drukke agenda en verkies je liever een verzorging met minder stappen? Geen nood! Ook voor jou is er een oplossing. Zowel het 124- als 123-programma maken een wereld van verschil voor de conditie van je huid.

Wil jij graag genieten van een gezonde en glowy skin? En vooral weer gelukkig zijn met jouw huid? Boek dan nu online jouw eerste afspraak!

%d bloggers liken dit: