Care Personal Beauty

Care Personal Beauty is een vernieuwend totaalconcept in verschillende fases en volgens een unieke methodiek! Dit concept is beschikbaar in ons schoonheidsinstituut.


Hoe gaat dit in zijn werk?

1. Bepalen van jouw SkinID

Als gediplomeerde Care Skin Coach analyseren we de huid van je gelaat aan de hand van verschillende parameters. Het speciaal voor Care ontwikkelde huidanalysetoestel meet negen elementen die jouw unieke huididentiteit bepalen.

2. Gepersonaliseerde verzorging

Na de diagnose wordt bepaald aan welke verzorging jouw huid op dat moment het meeste baat heeft. Soms is dat een manuele behandeling, op andere momenten is een verzorging met ons hoogtechnologisch verzorgingsapparaat aangewezen. Na een zonvakantie, een stressvolle periode, een stevige detox: er kunnen verschillende factoren zijn die beïnvloeden wat jouw huid nodig heeft. Schoonheidsinstituut Beauty’ael biedt verzorgingen aan op één van de drie niveaus: Expert, Advanced of High Tech.

3. Coaching om resultaat thuis te behalen

Het resultaat van de professionele behandelingen in het instituut onderhoud je thuis met bewezen doeltreffende producten. Hierbij help ik jou als Care Skin Coach! Er wordt voor jou een unieke verzorgingsroutine op maat opgesteld.

  • Het 126-programma zijn 6 duidelijke stappen hoe je de verbeterde conditie van je huid optimaal behoudt. Maar als extra dienst word je ook bijgestaan in hoe je de producten aanbrengt, hoe vaak je dit doet en in welke hoeveelheid. Op deze manier gebruik je de producten optimaal voor het beste resultaat. Je krijgt een heldere uitleg en kan ook steeds terecht bij ons als je nog vragen hebt. Je staat er niet alleen voor!
  • Heb je een drukke agenda en verkies je een verzorging in minder stappen? Geen nood! Voor jou is er ook een oplossing. Het 124- en 123-programma maken een wereld van verschil voor de conditie van je huid.

Heb je interesse? Wil je graag genieten van een healthy glowly skin en vooral weer gelukkig zijn met jouw huid?
Neem dan zeker contact op en wij helpen je graag persoonlijk verder!