Benieuwd naar jouw SkinID?

Heb jij ook reeds verschillende producten aangekocht en geprobeerd, maar telkens zonder resultaat? Weet je eigenlijk niet wat jouw huid nodig heeft? Of ben je de moed in de zoektocht naar jouw ideale huid een beetje verloren?

Ontdek bij Beauty’ael dan dé manier om een antwoord te krijgen op al jouw vragen. In een brede waaier aan gezichtsbehandelingen bekijken we samen waar jouw huid nood aan heeft.

Voor we van start gaan met een behandeling, gaan we bepalen wat jouw SkinID is. Dit doen we aan de hand van het EF Skin Vision apparaat, dit geavanceerd toestel meet 9 elementen die samen de identiteit van jouw huid bepalen. Schilfers, dehydratatie, couperose, overtollige talg, uitgezette poriën, pigmentvlekken, rimpels, textuur en tot slot de algemene stevigheid van je huid: ze hebben allemaal een invloed op de jeugdige, gezonde uitstraling die we nastreven.

Bij de kennismaking komen er vragen over je levensstijl, want ook die heeft een grote impact op je huid. Je eetgewoonten, roken, een job waarbij je de hele dag in droge kantoorlucht zit, … Die factoren beïnvloeden je huid en vergen een specifieke aanpak.

Tot slot bekijken we hoe je je huid op dit moment verzorgt en wat er op dat vlak eventueel anders en efficiënter kan. Hierdoor wordt op maat voor jou behandel- en productadvies aangeboden en dit volledig aan de noden van jouw huid! Zo ben je zeker dat je met producten naar huis gaat die wél jouw huid transformeren!

Overtuigd? Maak dan hier een afspraak voor een huidanalyse!

%d bloggers liken dit: