INGREDIËNT IN DE KIJKER: Hyaluronzuur

Hyaluronzuur? Hét power ingrediënt tegen anti-aging.

Waarom? Hyaluronzuur kan tot wel 1000 keer zijn gewicht in water vasthouden! Dat wil dus zeggen dat dit ingrediënt voor dé ultieme hydratatie zorgt. Het trekt namelijk vocht aan en houdt het vast als een spons. 

En dit brengt verschillende voordelen met zich mee: zichtbare rimpels en fijne lijntjes zullen verminderen, de huid zal enorm gehydrateerd worden en de huid zal voller en steviger worden. 

Om optimaal te genieten van deze effecten, kan je dit ingrediënt implementeren in jouw skincare routine in de vorm van een serum. Breng dit serum met hyaluronzuur aan vóór je dag- of nachtcrème. Zo zal de huid de maximale hoeveelheid hydroxide krijgen, of beter gezegd een maximale hydratatie. Wat op lange termijn ook zorgt voor een super mooi resultaat!

Neem een kijkje op onze Instagram pagina voor meer tips & tricks!

%d bloggers liken dit: