Ik neem je mee in mijn skincare avondroutine

Wist je dat je huid ‘s nachts in herstelmodus overschakelt?

De huid herstelt de schade die ze overdag heeft opgelopen. Denk maar aan de blootstelling aan UV-stralen, make-up, luchtvervuiling, de opeenstapeling van dode huidcellen, en ga zo maar verder. Daarom is het van essentieel belang om jouw huid ‘s avonds de nodige verzorging te geven. Door je huid goed te reinigen voor het slapengaan, stimuleer je het herstelproces en geef je de celvernieuwing in jouw huid een extra boost.

Om je een idee te geven van hoe je je huid goed verzorgt en reinigt na een lange dag, neem ik je graag mee in mijn avond routine!

In een goede huidverzorging heb je steeds verschillende stappen. Zo begin ik telkens eerst mijn huid te reinigen met de Reset Cleansing Milk. Vervolgens herhaal ik deze stap met de Cleansing Gel voor een nóg grondigere reiniging. Daarna volgt de Reboost Lotion om de huid op te frissen en de vochtbalans te herstellen. Deze stappen kan je eenvoudig doen met een stoffen watje of met je handen. Een kleine tip: was steeds je handen vóór je aan je skincare begint!

De volgende stap is het aanbrengen van een serum. In mijn geval gebruik ik het Total Control Serum voor mijn aangezicht en het Intense Eye Lift Serum om rondom mijn ogen aan te brengen. Deze stap is essentieel om je huid nog dieper te verzorgen en zo sneller het gewenste resultaat te bekomen. Waarom dit zo essentieel is en hoe dit werkt, ontdek je hier

Tot slot brengen we in de laatste stap de huid tot rust met een nachtcrème. Opnieuw is deze nachtcrème, zoals alle voorgaande producten, afgestemd op de noden van jouw huid. Ik gebruik daarom de H Complex nachtcrème.Wil jij na het lezen van mijn skincare routine ook een me-time moment creëren voor je gaat slapen? Maak dan hier online je afspraak in het instituut en ik help je graag op weg!

PS: Benieuwd hoeveel je van elk product moet gebruiken? Neem een kijkje op onze Instagram pagina.

%d bloggers liken dit: