Why we love serums 🫶🏻

Is het nu echt zo belangrijk om een serum te gebruiken in mijn skincare routine

Zeker en vast! 

Het doel van een serum is om zo diep mogelijk in te werken in de huid. Zo krijgen we de mogelijkheid om met een serum nog intensiever te werken op een bepaald huidprobleem of issue dat jij wil aanpakken. Op deze manier kunnen we bijvoorbeeld dieper inwerken op fijne lijntjes, grove poriën, extreme roodheden, hyperpigmentatie of extreme droogte van de huid. 

Een serum bevat namelijk een enorm hoge concentratie aan actieve stoffen waardoor deze stoffen kunnen indringen tot in de tweede huidlaag. En niet aan de oppervlakte blijven zitten. Dit zorgt er bovendien voor dat een serum vrij snel voor resultaat kan zorgen en dus heel huidverbeterend kan werken.

Het spreekt dus voor zich, een serum is onmisbaar in elke skincare routine!

Weet jij nog niet welk serum geschikt is voor jouw huid? Maak dan nu jouw afspraak voor een huidanalyse en ontdek waar jouw huid nood aan heeft.

%d bloggers liken dit: