Een dubbele reiniging voor een dubbel effect

Doorheen de dag heeft je huid heel wat te verduren. Denk maar aan de luchtvervuiling, spf, make-up, … En dit in combinatie met je natuurlijke talgproductie. Deze combinatie zorgt al snel voor een wasachtige vuile laag op je huid. En laat dit nu de reden zijn waarom een dubbele reiniging in jouw skincare routine zo belangrijk is.

De Cleansing Gel zal de eerste laag vet en vuil van de huid verwijderen, waardoor je al een eerste schone huid verkrijgt. Daarna ga je verder met de Cleansing Milk. In de melk zijn katoen extracten verwerkt, wat zorgt voor een zeer zachte huid. Daardoor wordt de huid op een zeer milde manier gereinigd en de vochtbalans van de huid behouden. Een extra pluspunt: je huid zal hierdoor ook niet uitdrogen. 

Werk tenslotte af met de Reboost Lotion en je huid is helemaal klaar voor de opname van je volgende producten!

Belangrijk weetje: soort zoekt soort. Gebruik dus een reiniger die voor jouw huid geschikt is. Als je oliën en vuil grondig van de huid wil verwijderen, dan heb je een substantie nodig die vergelijkbaar is. Dat wil dus zeggen dat vette – in olie oplosbare – substanties het best worden opgenomen door producten op basis van olie. 

Dit is dus de reden waarom je eerst de huid reinigt met de gel en daarna met de melk!

Kom je graag te weten welke producten geschikt zijn voor jouw huid? Maak dan hier eenvoudig een afspraak voor jouw huidanalyse.

%d bloggers liken dit: