Beauty’ael vertrouwt op deze merken…


Perfect Eyelash
’s Morgens al meteen wakker worden met de perfecte oogopslag? En dat met natuurlijke wimpers? Dan is de lashlift behandeling de ideale behandeling.

Cobra Lashes
Volle en lange wimpers, en dit met een natuurlijk resultaat? Het kan! Een stralende blik dankzij deze techniek van wimperverlenging. Met behulp van aangepaste lijm en bijbehorende techniek worden kunsthaartjes één voor één op de natuurlijke wimpers geplaatst. Het wordt bijna onmogelijk om de Cobra® Lashes extensies van de natuurlijke wimpers te onderscheiden! 
De extensies groeien samen met de wimpers uit na ongeveer 6 à 8 weken. 

Matis
De huid weerspiegelt de schoonheid en de emoties van iedere vrouw. Levendig, vitaal, essentieel… De huid moet altijd respectvol en aandachtig benaderd worden.Dit is sinds 80 jaar de filosofie van Matis, een professioneel merk dat zich uitdrukt in een drievoudige expertise, altijd evoluerend, altijd pionier.

Pupa Milano
“We believe that beauty lays inside every woman, we just help beauty to shine out”
Pupa is gebasseerd op de wereldberoemde Italiaanse mode, creativiteit en hoge kwaliteit wat de echte waarden van ‘Made in Italy’ samenbrengen. Hedendaagse, trendy, kleurrijke make-up met de laatste innovaties om zo de beste make-up resultaten te garanderen. 

Gelish
Het populaire merk staat voor innovatie en kwaliteit. Minimaal 21 dagen plezier hebben van een mooie kleur of fresh op je nagels? 
Dan is deze soak off gel dé oplossing. Vooral voor diegene die verzorgde, mooie nagels willen, maar er niet al te veel tijd aan wil besteden.

Ibd
Ibd is de marktleider op het gebied van gel technologie.

ProNails
Met ProNails toveren we elke keer opnieuw prachtige nagels op je handen en een glimlach op je gezicht!